Polttoaine edut

 

Polttoaine-edut

 

JHL:n jäsenkortti oikeuttaa alennukseen Teboil-ketjun asemilla bensiinistä ja dieselöljystä 2 snt/litra. Alennusta ei saa Teboil Express -automaattiasemilta.

Lisäksi saat Teboil-huoltamoilla 10 prosenttia alennusta voiteluaineista (koskee alle 10 litran astioita). Autokemikaaleista ja pesusta alennus on 5 prosenttia ja nestekaasun täytöstä niin ikään 5 prosenttia.

Teboilin talvilomaan liittyvästä jäsentarjouksesta (1.2. - 31.3.2014) kerrotaan Omat JHL-sivut -jäsensivujen Jäsentarjoukset -sivuilla. Kirjaudu tunnuksillasi jäsensivuille.

Miten saat alennuksen

 

Alennuksen saat näyttämällä jäsenkorttisi kassalla tai syöttämällä sen kortti-seteliautomaattiin ennen maksua.

Huoltamon kassalla jäsenkortin edut voi hyödyntää maksamalla käteisellä, pankkikortilla, Visalla, MasterCardilla tai Plussa-ominaisuuden sisältävällä maksukortilla (tällöin ei siis kerry Plussaa).

Automaatilla jäsenkortin edut voi hyödyntää maksamalla käteisellä, pankkikortilla, Visalla tai MasterCardilla. Plussa-ominaisuuden sisältävillä maksukorteilla kertyy ainoastaan Plussaa. Viimeisimpänä automaattiin syötetyn kortin edut jäävät voimaan.

Kortti on näytettävä kassalla tai syötettävä automaattiin ennen maksua. Kassa tai automaatti laskee alennuksen suoraan pois ostostesi hinnasta.

Teboilin nettisivuilta ( www.teboil.fi) löytyy asema- ja reittihaku, joiden avulla Teboilin asemat ja niiden palvelut löytyvät nopeasti ja helposti - myös älypuhelimella!

Liittojen jäsenkorttiedut esitellään alasivulla www.teboil.fi/liitto

Etuja maksuaikakortilla

 

Teboil tarjoaa JHL:läisille myös Teboil-maksuaikakortin. Sillä tehdyistä ostoista saa alennusta bensiinistä ja dieselöljystä 2,2 snt/litra, nestekaasusta 5 prosenttia ja voiteluaineista 10 prosenttia (ei koske yli 10 litran astioita).

Tutustu

 

Tietoa maksuaikakortista 
Lisätietoja jäseneduista Teboilin nettisivuilta